Johanna

Tick tack, tick tack

Publicerad 2013-05-27 18:37:00 i I USA

Tiden går så otroligt fort att jag inte vet vad jag ska ta mig till, och snart så är mitt år som utbytesstudent slut.

Det här året har varit så otroligt bra och jag har lärt mig en massa saker. Jag har lärt mig känna mig själv bättre, och jag har upptäckt saker som jag aldrig skulle ha upptäckt annars. 

Jag blir ledsen när jag tänker på att jag jag måste åka hem snart, så jag försöker att inte tänka på det så mycket och bara se till att mina sista veckor blir super bra! Men det är helt omöjligt att inte tänka på hemresan när folk hela tiden frågar när jag ska åka tillbaka hem. Vart jag en går så kommer frågan upp: "So, when are you going back home? Are you excited?" På sista frågan så är det både ja och nej. Jag vill ju komma hem och träffa alla igen, och om ni bara visste hur mycket jag saknar svensk mat! Men jag vet också att allt det jag har där hemma kommer att alltid finnas kvar, även om saker har ändrats så är det fortfarande kvar där, och jag kommer att gå tillbaka till min vanliga liv igen. Men så fort jag lämnar det här stället så är det här livet över, och allt som jag har här kommer inte att stanna. Det är som att läsa en sådär extremt bra bok som jag är helt fast i, och så glömmer man bort sitt liv för ett tag, men sen så tar boken slut, och det blir som en chock att återvända till sitt vanliga liv igen och man har fortfarande den där boken i tankarna. Det ända bra med det är att den här historien som jag har upplevt har varit helt fantastisk och det är något som jag aldrig kommer att glömma. 

Jag vet inte om jag känner mig redo för att åka hem igen. Jag skulle så gärna ha stannat i åtminstone en månad till, men det gick ju inte. Men min familj och jag har planerat att komma tillbaka hit nästa år och stanna i några där, sedan fortsätta runt i USA. Och jag kom på idéen att jag kan åka hit när min skola slutar och stanna här i en månad och så kommer min familj och hämtar mig, för att åka vidare i USA. Men vi får se hur det blir. 

Alla Seniors garderade förra veckan och bara av det så ville jag gråta! Jag har fortfarande en vecka kvar i skolan och det kommer att vara så tomt utan dom. Jag vill föresten inte att skolan ska bli över för då betyder det att jag måste åka hem. Efter skolavslutningen på torsdag, så kommer min värdfamilj att ha en "End of school year party". Det är mest för att jag inte ville ha en hejdå-fest, så de fixade en annan fest, men det är mest bara för att jag ska åka hem. Jag blöd in alla seniors, juniors and i stort sätt alla från Heritage får komma. Och om vädret blir bra, vilket jag verkligen hoppas, men det verkar inte så, så ska vi ha en bonfire.

 
 
 Heritage graduation! 
 
My host familys new Kitten, Cheetos!
 

Shopping, hanging out and frozen yogurt!

Publicerad 2013-05-19 07:28:32 i I USA

Idag så åkte jag med min kompis Morgan från skolan till Grand Forks för att shoppa och spendera tid tillsammans. Vi tänkte att vi skulle få en manikyr eller pedikyr, men jag kom på att jag ska spela gitarr till en körlåt som vi ska sjunga när alla Seniors tar studenten, och det är super svårt att spela med långa naglar. Dessutom så hade båda på oss tajta byxor så vi kunde inte få den pedikyren med massage som vi ville ha så vi struntade i det. Jag köpte två nya iphone skal till min nya iphone. Min gamla dog så jag har nu en ny, iphone 5. Jag köpte också en rosa camoflash tröja! I stort sätt alla här har någonting i camoflash och det är väldigt populärt här, och jag ville köpa något i camoflash som ett minne. Jag köpte en mysig tröja, och ett par sol glasögon till min solglasögon samling. Efter det gick vi till Cherry Berry där de har super god frozen yogurt, med alla möjliga saker man kan lägga på. Jag valde lite olika smaker med choklad i, och hade frukt, chocolate chips och cookie dough bitar på. Det var super gott!

Weekend in Minneapolis and Twins baseball game!

Publicerad 2013-05-19 07:02:00 i I USA

Förra helgen så åkte jag och min v-familj ner till Minneapolis! Vi var och shoppade på lördagen och gick till ett svenskt institut som hade en restaurang med svenska mat och ett gammalt traditionellt svenskt hus som var byggt när Svenskarna invandrade till USA. Jag hittade även Ballerina kex som jag köpte!
På söndagen så gick vi till en baseball match med Minnesota Twins. Det vart ganska kallt men hade det bra i alla fall.

Prom!

Publicerad 2013-05-08 06:29:00 i I USA

 
Andrea som fixade mit hår!
Med Sam, som var min chaufför!
Aaron :) 
Alla tjejer som var hemma hos Haley innan Prom! 
With our dates! 
Morgan!
Jag och min date, Josh! 
Michael! 
Shirley & Mallory!
Jude! 
Mina blommor! 
Mina två värdsystrar och några andra bra kompisar!
Sarah!
The whole Junior class!
Keegan!
Mallory!
Laura! 
Mychael!
 
Kristen!
 
The GrandMarsh!

Washington DC

Publicerad 2013-05-07 05:45:00 i I USA

 
Hej! Jag vet att jag är jätte dålig på att skriva! Ledsen för det!
Men jag hade tänkt lägga upp lite bilder från Washington DC resan som jag gjorde med min skola!
 
 
Här satt vi utanför Hard Rock Cafe och väntade på att få bord, första dagen i DC! 
 
Jag och min vän Kelli framför "The Washington Monument". 
 
 
World war 2 memorial 
 
Jag och Kelli framför Lincoln memorial!
 
Lincoln statyn!
 
Vietnam memorial
 
Korean war memorial!
 
Detta är en enorm kyrkogård "the Arlington National Cemetery" 
 
The Capitol!
 
Det var en massa protester utan för the Capitol, om homosexuella.
 
På insidan av "The Capitol"!
 
Det var där uppe som Lincoln blev sjuten natten som han dog, i Frod's Theater.
 
Vi gick på zoo också!
 
Jag köpte en Washingtin keps och tröja!
 Kelli, Washbosrd (en super skön kille vi träffade som vi kallar Washboard) och jag sista natten då vi hade en dans!
 
Jag och min ena rumskompis från Montana!
 
Det var en super kul resa som jag kommer att komma ihåg länge! Jag hade det jätte roligt och träffade en massa bra människor!
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela