Johanna

Tick tack, tick tack

Publicerad 2013-05-27 18:37:00 i I USA

Tiden går så otroligt fort att jag inte vet vad jag ska ta mig till, och snart så är mitt år som utbytesstudent slut.

Det här året har varit så otroligt bra och jag har lärt mig en massa saker. Jag har lärt mig känna mig själv bättre, och jag har upptäckt saker som jag aldrig skulle ha upptäckt annars. 

Jag blir ledsen när jag tänker på att jag jag måste åka hem snart, så jag försöker att inte tänka på det så mycket och bara se till att mina sista veckor blir super bra! Men det är helt omöjligt att inte tänka på hemresan när folk hela tiden frågar när jag ska åka tillbaka hem. Vart jag en går så kommer frågan upp: "So, when are you going back home? Are you excited?" På sista frågan så är det både ja och nej. Jag vill ju komma hem och träffa alla igen, och om ni bara visste hur mycket jag saknar svensk mat! Men jag vet också att allt det jag har där hemma kommer att alltid finnas kvar, även om saker har ändrats så är det fortfarande kvar där, och jag kommer att gå tillbaka till min vanliga liv igen. Men så fort jag lämnar det här stället så är det här livet över, och allt som jag har här kommer inte att stanna. Det är som att läsa en sådär extremt bra bok som jag är helt fast i, och så glömmer man bort sitt liv för ett tag, men sen så tar boken slut, och det blir som en chock att återvända till sitt vanliga liv igen och man har fortfarande den där boken i tankarna. Det ända bra med det är att den här historien som jag har upplevt har varit helt fantastisk och det är något som jag aldrig kommer att glömma. 

Jag vet inte om jag känner mig redo för att åka hem igen. Jag skulle så gärna ha stannat i åtminstone en månad till, men det gick ju inte. Men min familj och jag har planerat att komma tillbaka hit nästa år och stanna i några där, sedan fortsätta runt i USA. Och jag kom på idéen att jag kan åka hit när min skola slutar och stanna här i en månad och så kommer min familj och hämtar mig, för att åka vidare i USA. Men vi får se hur det blir. 

Alla Seniors garderade förra veckan och bara av det så ville jag gråta! Jag har fortfarande en vecka kvar i skolan och det kommer att vara så tomt utan dom. Jag vill föresten inte att skolan ska bli över för då betyder det att jag måste åka hem. Efter skolavslutningen på torsdag, så kommer min värdfamilj att ha en "End of school year party". Det är mest för att jag inte ville ha en hejdå-fest, så de fixade en annan fest, men det är mest bara för att jag ska åka hem. Jag blöd in alla seniors, juniors and i stort sätt alla från Heritage får komma. Och om vädret blir bra, vilket jag verkligen hoppas, men det verkar inte så, så ska vi ha en bonfire.

 
 
 Heritage graduation! 
 
My host familys new Kitten, Cheetos!
 

Kommentarer

Postat av: Mami

Publicerad 2013-05-29 13:10:51

Ja, gumman, det kalas för livserfarenhet. Vi är så glada att du haft det så bra där borta i America. Vi får tillbaka en mer erfaren, gladare och vackrare Johanna (inte bara till utseende)en stadigare person redo att ta nästa steg i livet. Var så säker! Det du har upplevt där, kommer alltid att följa med dig. De riktiga vänner du fått, kommer också alltid att vara det och finnas där, även om ni inte träffas. Jag är säkert på att du kommer att träffa dem igen. Men nu får du komma hem, för de vänner du lämnade här räknar dagarna då de kan krama dig igen. För att inte tala om din familj. Och nu längtar jag så det gör ont. Puss/mami

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela